V&A MUSEUM

Project: D&AD Competition
Client: V&A Museum
Collaboration with Marshall Cole

V&A Street Mosaic Thumb.jpeg

THE PROBLEM

The Victoria & Albert Museum in London, UK, was to undergo a new re-development project on their Exhibition Road building and they wanted to cover the protective hoarding of the construction site with a clever design that would create popular interest around it for the years the project would go for.

THE IDEA

The aim of this design is to inform the public of the re-development at the museum while building anticipation around the opening of the new gallery. 

Based on the re-development’s hoarding structure, the design showcases important moments in history and different collectionswithin the museum's galleries, while conveying the idea that each and one of us is part of the museum's past, present and future.

Arnaldo Quintini